Ciutadans Compromesos considera que són els joves els que s'han 'd'autogestionar' l'oci

Comentaris

Ciutadans Compromesos considera que són els joves els que s\'han \'d\'autogestionar\' l\'oci
Ciutadans Compromesos considera que són els joves els que s\'han \'d\'autogestionar\' l\'oci

Amb el nou Punt Jove a l'edifici d'Els Arcs plenament consolidat entre la cultura juvenil de la parròquia, l'actual majoria comunal dirigida per Ciutadans Compromesos (CC) consideren que han de ser els propis interessats els que agafin les regnes de les seves pròpies necessitats. D'aquí que, entre altres coses, durant el proper mandat, i tal i com ja s'ha fet durant el que ara acaba, la formació encapçalada per David Baró i Raül Ferré pretén dur a terme una enquesta per saber els neguits de la joventut de la parròquia.

Baró, la consellera Jael Pozo i altres membres de la candidatura han presentat aquest dimecres alguns dels eixos de la política de joventut basada en què siguin "els mateixos els qui directament participin en l'elaboració del calendari d'activitats, amb el suport i la supervisió dels tècnics de Joventut". Entre les propostes que fa la formació hi ha la de "donar suport constant als joves i treballar especialment en la prevenció de conductes de risc". També es vol reforçar la tasca de l'educador de carrer "per poder arribar a aquells joves que s'exposen a situacions de marginació" i "promourem la participació activa dels joves en la vida de la parròquia convidant-los a ser part activa en les festes populars i en totes les activitats que organitza el comú".

Ciutadans Compromesos -els integrants dels quals han continuat fent actes de campanya i trobades amb gent de la parròquia en diversos espais, com un establiment de restauració on han gaudit d'una demostració de concertina (moment que recull la fotografia)- també pretén impulsar "activitats durant els períodes de vacances escolars com els Snow Day's, la Primavera jove o els tallers de Setmana Santa".

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.