Ciutadans Compromesos anuncia formalment la seva conversió en partit polític

Carles Naudi assegura que “és un honor” encapçalar la formació massanenca una vegada ha decidit fer el salt a la política nacional amb la voluntat de “fer feina responsable pel país”

-
-
Tant el president de Ciutadans Compromesos (CC) i cònsol de la Massana, David Baró, com el candidat de la formació en la llista territorial per a les properes eleccions generals, Carles Naudi, han anunciat que la fins ara agrupació electoral o plataforma passarà a constituir-se formalment com a partit polític que, encara que amb vocació parroquial, preveu ampliar la mirada a tot el país d’una manera “responsable” i sense contribuir a bloquejos.

Naudi ha assegurat durant la presentació de la candidatura que “és un honor” poder liderar la formació el primer cop que decideix fer el salt a la política nacional. El candidat ha explicat que la conversió de la plataforma parroquial en partit polític té principalment una finalitat de millor estructuració i aprofitament de recursos, ja que quedant subjecte a la llei de partits podrà tenir accés a subvencions estatals. El fins ara conseller general adscrit al grup mixt i escollit fa quatre anys sota les sigles liberals ha remarcat que la formació “no donarà xecs en blanc a ningú”.

Treballar per la sostenibilitat financera i l’estabilitat institucional alhora que afavorir la governabilitat del país són alguns dels reptes de la candidatura que, juntament amb Naudi, configuren Raül Ferré, que deixa el comú no sense haver-s’ho hagut de rumiar molt segons que ha reconegut el polític massanenc, de qui s’ha destacat la seva “proximitat” amb el ciutadà, Josep Maria Rossell, Meritxell Marsà i Assumpta Casanovas. “Farem feina responsable pel país; no bloquejarem”, ha afirmat el candidat de CC que ha garantit que “qui esperi que anirem contra algú aquí no hi té els candidats”. 

En canvi, en la presentació de la llista, David Baró ha explicat que l’experiència parlamentària de Naudi i el tarannà proper de Ferré fa que “sens dubte sigui el millor tàndem per a la Massana”. Segons el cònsol major massanenc, les dues persones escollides per liderar el projecte de Ciutadans Compromesos formen un “tàndem perfecte” capaç de “sacsejar i fer avançar” la parròquia i, conseqüentment també, la parròquia.

Comentaris (2)

Trending