CityXerpa presenta un categoria dins l'aplicació que ofereix un servei de comerç electrònic

Està pensada en els comerços del país amb un canal de venda alternatiu, en línia, àgil i autogestionable

-
-
CityXerpa presenta Xerpa Market, la solució de comerç electrònic pensada per als comerços del país, amb motiu de l’aprovació del nou decret d’apertura del servei de comerç electrònic que tindrà lloc els propers dies. Es tracta d'una categoria dins de l’app pensada i dissenyada per oferir un servei de comerç electrònic escalable i flexible. Després de quatre anys analitzant el consumidor digital d'Andorra, CityXerpa és capaç d'entendre i captar ràpidament les necessitats emergents.

“L’experiència de compra d’unes sabates no pot ser, ni ha de ser, la mateixa que la d’una pizza. És per això que adaptem la nostra plataforma per donar cabuda a aquest nou model de negoci al país”, explica Bernat Altimir, director gerent de CityXerpa. Amb aquesta solució, l’empresa vol oferir als comerços del país una alternativa de creixement, captació de nous clients i recuperació d’ingressos que s’han vist aturats a causa de la situació actual.

Xerpa Market compta amb totes les prestacions que un comerç digital necessita: catàleg de productes, control d’estoc, secció d’ofertes/promocions, publicitat a tots els canals de CityXerpa, passarel·la de pagament, servei de transport exprés o programat, seguiment de les comandes a temps real, atenció al client i gestió de devolucions o incidències. Un canal de venda alternatiu, en línia, àgil i autogestionable. El comerç sempre tindrà el control i el seguiment de les seves comandes via web, així com el control de la facturació. 

Comentaris (2)

Trending