Cesc Gay ja roda el thriller 'Félix' en localitzacions andorranes

Comentaris

Cesc Gay ja roda el thriller \'Félix\' en localitzacions andorranes
Cesc Gay ja roda el thriller \'Félix\' en localitzacions andorranes

Durant gairebé dos mesos i mig -la meitat més o menys del temps total necessari- Andorra és l’escenari de la gravació d’una sèrie que Movistar té previst estrenar el 2018. ‘Félix’ és un thriller romàntic ple d’humor i de misteri que dirigit pel director de cinema català Cesc Gay tindrà com un dels esquers els casos de blanqueig i evasió fiscal. Menys a Sant Julià, ‘Félix’ té localitzacions a totes les parròquies del Principat. 

De fet, en la tercera setmana de rodatge la productora de la telesèrie ha desvetllat alguns dels paratges on s’està treballant. L’actor Leonardo Sbaraglia protagonitza la sèrie. Sorteny i les Salines, tots dos a la parròquia d’Ordino, són dos dels indrets on l’equip que encapçala Gay visita per gravar-hi. Andorra la Vella, Canillo, Encamp o la Massana també apareixeran d’una manera o altra, segons els detalls fets públics fins ara per Movistar .

La història de Fèlix és la d’un home que va arribar a Andorra fa només un any en assabentar-se que una exparella havia tingut un fill seu i mai havia trobat el moment de dir-li. Responsable i bona persona, no dubta a deixar-ho tot per a instal·lar-se en aquest país a exercir de pare. I malgrat aquest pas, no té la força necessària per sincerar-se amb el seu fill de 5 anys, que creu que és un amic de la seva mare.

Mentre fa classes de literatura a l’institut en aquest món tranquil i fascinant per a un escriptor en crisi, Félix comença a donar forma a una nova novel·la. La realitat i la ficció s’alimenten i l’empenyen en la necessitat de seguir desentranyant el misteri: trobar la Júlia, una dona d’origen asiàtic a qui gairebé no coneix però de qui s’ha enamorat. Aquest és el motor del seu impuls creatiu.

Fotografies: Víctor Bello / Movistar

Comentaris

Trending