Catorzena defunció al Cedre que fa pujar fins a 22 les morts per coronavirus al país

Un home de més de 90 anys i ja diagnosticat amb la malaltia vírica ha estat òbit aquesta matinada al centre sociosanitari

-
-
Un home de 91 anys i que ja havia estat diagnosticat prèviament d’estar contagiat amb el Covid-19 ha mort aquesta matinada al Cedre, fent pujar a 22 les defuncions hagudes al país pel coronavirus. És el catorzè òbit que es produeix entre residents al centre sociosanitari públic, tot i que cal recordar que hores d’ara aquesta instal·lació té tot un espai, aïllat de la resta, que està destinat a rebre padrins de tots els geriàtrics -i especialment de Salita- que han contret malauradament la malaltia.

Fins ara dues terceres parts de les persones que han perdut la vida a causa de la pandèmia tenen més de vuitanta anys. Arreu i també al Principat, el coronavirus està sent especialment dur amb les persones de major edat. Per ara, la persona més jove morta formalment amb Covid-19 al Principat és un instructor d’esquí britànic i gestor d’aparthotels de cert luxe a Soldeu. Tenia 59 anys. Alhora, encara s’està a l’espera de rebre els resultats de les proves post-mortem que es van fer a un veí de Pal quan ahir va perdre la vida al servei d’urgències de l’hospital.

Fins ahir hi havia, segons les dades fetes públiques al migdia el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, 36 persones amb positiu de Covid-19 residint al Cedre. D’aquestes, dotze procedien de la residència privada Salita d’Escaldes. A banda de la defunció haguda aquesta matinada, durant el dia d’ahir, i entre els residents al Cedre que no han estat diagnosticats i tampoc presenten símptomes de la malaltia, tres famílies s’haurien endut els seus respectius padrins cap als seus domicilis.

Comentaris (4)

Trending