El SEP, en funcions però reivindicatiu

La direcció del sindicat recorda que els liberals es van mostrar partidaris de derogar la Llei de la Funció Pública

El comitè executiu del SEP durant l'assemblea d'aquest dimarts
El comitè executiu del SEP durant l'assemblea d'aquest dimarts

El comitè executiu del Sindicat d’Ensenyament Professional (SEP) haurà de continuar en funcions, almenys fins el setembre, perquè no s’ha presentat cap candidatura que vulgui agafar el relleu. Els estatuts del SEP indiquen que l’actual comitè executiu no es tornar a presentar en haver exhaurit els quatre anys de mandat. Aquest dimarts s’ha fet l’assemblea a Escaldes-Engordany. El secretari general del col·lectiu, David García, ha aprofitat per recordar que Liberals d’Andorra es va mostrar partidaris de derogar la Llei de la Funció Pública.

L’assemblea extraordinària del Sindicat de l’Ensenyament Públic s’ha tancat sense que hi hagués cap candidatura que vulgui agafar el relleu de l’actual comitè i que no es podia tornar a presentar en haver exhaurit els dos mandats que estan contemplats en els estatuts del sindicat.

L’actual junta haurà de continuar en funcions almenys fins el proper mes de setembre perquè hi ha temes rellevants sobre la taula. Un d’ells és la Llei de la Funció Pública. El secretari general del SEP, David García, ha remarcat el fet que Liberals d’Andorra es va mostrar partidari de derogar-la. García espera que això es compleixi amb l’entrada de la formació al Govern amb Demòcrates i Ciutadans Compromesos

Durant l’acte també s’ha fet el balanç de la gestió de l’executiva amb els recursos dels edictes per cobrir places de professor i les lleis de la funció pública i del cos d’educació. Precisament i en relació als edictes, encara s’estan fent les proves del de l’any 2016 que va ser impugnat per un participant. La Justícia el va obligar a repetir i, segons García, hi ha un docent que no ha aprovat en els exàmens duts a terme la setmana passada i que havia aconseguit la plaça en el seu moment. Per tant, perdrà el lloc de treball.

L’assemblea ha comptat amb la presència d’una trentena d’afiliats dels més o menys sis-cents que té i s’ha iniciat en segona convocatòria.

Etiquetes

Comentaris

Trending