Canillo podrà triar entre dues opcions després que Torres i Cabot hagin aconseguit tancar llista

La candidatura que presentarà combat a la que lideren Camp i Casal encara no té una denominació definitivament escollida

Albert Torres i Colors Cabot liderarien la candidatura alternativa a la majoria comunal actual que s'està configurant.
Albert Torres i Colors Cabot liderarien la candidatura alternativa a la majoria comunal actual que s'està configurant.
Després de no poques dificultats i alguns malentesos interns que en alguns moments semblava que impedirien tancar llista, finalment la candidatura que promovien com a líders Albert Torres i Dolors Cabot ha aconseguit reunir les persones necessàries per poder concórrer als comicis. D’aquesta manera, en les eleccions del desembre els ciutadans de Canillo podran triar entre dues opcions.

Torres i Cabot tindran al davant la candidatura que representa l’actual majoria comunal i que aquest desembre estarà encapçalada per l’exministre Francesc Camp i l’actual conseller de Finances, Marc Casal. Camp i Casal també han tingut notables dificultats per acabar configurant la candidatura. No ha estat fins aquest mateix diumenge que ha confirmat el número 9 de la llista i ha pogut donar per tancada la candidatura.

També Torres i Cabot han donat per tancat el seu equip malgrat que fins demà al migdia encara queden alguns serrells per lligar. Per exemple, la denominació sota la qual concorreran als comicis. Entre aquesta matinada i demà a primera hora s’acabarà de definir aquesta qüestió, que no es presenta com a menor.

Comentaris (3)

Trending