Campanya perquè el Govern pugui cobrir la manca d'ingressos dels autònoms per la crisi del Covid-19

Mitjançant la plataforma change.org demanen més ajudes que el fraccionament de quotes i la cobertura d'una part de les despeses dels lloguers i les fixes

Comentaris

-
-
Una campanya a la plataforma change.org demana la col·laboració ciutadana perquè el Govern pugui cobrir la manca d'ingressos dels autònoms per la crisi del coronavirus. Sol·liciten més ajudes que el fraccionament de les quotes a la CASS i la cobertura d'una part de les despeses dels lloguers i les fixes.

Demanen a la ciutadania que signi la petició perquè les institucions "prenguin les mesures necessàries per fer front a les grans pèrdues" que ja han començat a patir, segons afirmen.

Consideren que el Govern els hauria d'ajudar a cobrir el pagament de la part proporcional (corresponents als dies d'aturada de l'activitat) del lloguer del local on duen a terme la seva feina; el pagament de la part proporcional de les despeses fixes mensuals que tenen els autònoms i l'ajornament i/o fraccionament del pagament de la quota d'autònom amb una durada de quatre a sis mesos "fins a l'estabilitat econòmica del negoci". La proposta porta més de tres mil signatures.

Aquesta proposta se suma a la que circula els darrers dies per les xarxes socials amb el coixinet #CANCELACIOQUOTAAUTONOMS i on destaquen que "si no podem treballar, no podem facturar.

Comentaris (2)

Trending