Benazet diu que es podran comprar dues mascaretes i no estaran cobertes per la CASS

El preu serà econòmic i, segons el ministre de Salut, l'abastiment està garantit

-
-
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet ha explicat que es podran comprar dues mascaretes per persona i ha subratllat que l'abastiment està garantit. El preu serà econòmic però no estaran cobertes per la CASS.

Ha especificat que les persones que les necessitin per prescripció mèdica les poden aconseguir a les farmàcies, i són les autoritats sanitàries qui les faciliten. "Els professionals de la salut i les persones vulnerables les tenen gratuïtament", ha afegit Martinez Benazet.

Per les empreses d’activitat essencial, han de seguir adreçant-se als canals habituals (o bé el telèfon 180 Punt Empresa, o al correu electrònic puntempresa@govern.ad). La resta de la ciutadania pot demanar els protectors facials confeccionats a mascaretescasolanes@govern.ad.

El ministre de Salut ha recordat que quan es comenci a sortir del confinament caldrà que tothom vagi amb mascareta. Els nadons no n'hauran de portar, però sí els nens. "No s'ha pensat en mesures punitives pels que no facin cas, només de conscienciació", ha conclòs Martínez Benazet.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending