Batussa entre famílies a cops de cinturó i clau anglesa (amb quatre detinguts com a resultat)

Comentaris

Batussa entre famílies a cops de cinturó i clau anglesa (amb quatre detinguts com a resultat)
Batussa entre famílies a cops de cinturó i clau anglesa (amb quatre detinguts com a resultat)

Una batussa entre integrants de dues famílies residents a Encamp va acabar, dimarts a darrera hora de la nit, amb quatre detencions. La policia, segons diverses fonts, estava farta d’haver d’acudir a requeriments i trucades per intentar posar pau. Aquest cop, i davant el fet que la situació es podia escapar de les mans, els agents van decidir arrestar ‘el personal’ i, d’aquesta manera, deixar clar als implicats que ja n’hi havia prou d’històries.

Segons les fonts consultades, la baralla la protagonitzaven poc o molt les quatre persones que acabarien detingudes, quatre residents de 41 i 18 anys, i 50 i 20 anys. S’estaven esbatussant, els uns amb una corretja de cinturó ‘com a arma’. I, els altres, amb una clau anglesa i una llanterna. Alertats de la batussa, els agents que van acudir a Encamp van procedir a arrestar els quatre implicats acusats de sengles delictes contra la integritat física i contra la llibertat.

Les detencions pel conflicte familiar obert que mantenen, són quatre dels dinou arrestos practicats durant la setmana passada, en què s’inclou el del jove enxampat després de saltar-se un control establert a Incles per posar pressió contra el contraban de tabac. La immensa majoria de les detencions van ser producte d’alcoholèmies positives, inclosa la de l’home de 38 anys que dijous a la tarda va envestir un turista que intentava pujar al vehicle a l’avinguda Príncep Benlloch i que inicialment es va intentar fugar.

En concret, per un delicte contra la seguretat en el trànsit pel fet de conduir sota els efectes de l’alcohol o estupefaents (un dels arrestats va donar positiu al control de cànnabis) hi va haver tretze detencions. Justament, qui va donar l’índex d’alcoholèmia més elevat de tots els arrestats va ser l’implicat en l’accident de dijous a Príncep Benlloch. Se’l va haver de dur a l’hospital perquè es queixava de diverses dolences. Sotmès a les proves pertinents, va donar un índex de 2,54 grams d’alcohol per litre de sang.

Fora dels delictes contra la seguretat en el trànsit, una altra de les detencions s’havia produït dilluns passat al matí a Escaldes. En aquella ocasió es va arrestar un resident de 57 anys. L’home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic després que una patrulla fos requerida per acudir a un domicili particular d'Escaldes-Engordany, per una agressió a la seva parella.

Comentaris

Trending