Aturades les obres de reforma d’un nou local comercial en detectar-hi treballadors irregulars

La policia va dur a terme una inspecció en un establiment de l’avinguda Meritxell que s’està rehabilitant i hi va localitzar quatre operaris estrangers sense els permisos pertinents

-
-
Una cadena forana de perfumeries que pretenia obrir un nou local a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella ha hagut d’aturar les obres de rehabilitació del local en detectar-hi la policia treballadors en situació irregular. Seguint les normes en matèria d’immigració, l’administració ha donat uns dies a l’empresa per regularització la situació dels obrers. Mentrestant, els treballs estan aturats.

Fonts del cos de policia han confirmat que agents especialitzats en matèria d’immigració van fer fa pocs dies una inspecció al local en tenir les sospites que hi estaven fent feines obrers d’una empresa estrangera que no havien fet els tràmits pertinents. I, efectivament, segons les fonts consultades, els agents van constatar que hi havia quatre treballadors en situació anòmala.

Les fonts consultades han recordat que no es tracta d’una situació excepcional i que de tant en tant es detecten i es controlen casos com aquest. I s’insta el responsable del treball que estiguin realitzant els operaris irregulars a regularitzar-los l’estada, com seria el cas. Així, l’empresa en qüestió, que segons altres fonts opera directament al Principat sense passar per cap franquícia, ha estat convidada a obtenir el permís de treball temporal per a treballadors estrangers que la normativa andorrana contempla.

Comentaris

Trending