Arcalís rep un 11% més d’esquiadors i assoleix una facturació rècord

L’estació ordinenca tanca la temporada apropant-se als 200.000 dies d’esquí i incrementa un 25% la recaptació general per caixa

-
-
L’estació d’Ordino Arcalís ha tancat la temporada d’hivern aquest diumenge 28 d’abril, amb els millors resultats dels últims anys. En concret, l’ocupació ha experimentat un increment de l’11%, arribant als 199.000 dies d’esquí. Aquest fet, combinat amb un augment del consum mitjà per esquiador del 12%, ha fet créixer la recaptació per caixa de l’estació en un 25%. 

Dins d’aquest augment del consum per client, la venda directa de forfets Ordino Arcalís ha estat la protagonista, amb un increment del 35%. En aquest sentit, també és destacable la millora de les xifres de Restauració i d’Escola, amb uns increments del 25% i el 15%, respectivament. El balanç global és més que satisfactori, segons l’estació, que atribueix aquestes xifres a les tasques dutes a terme per tots els departaments al llarg la temporada: l’objectiu sempre ha estat garantir un dels millors productes dels Pirineus

D’aquesta manera, s’ha tret el màxim rendiment a les inversions realitzades durant el passat estiu, permetent l’obertura del sector de l’Abarsetar des de principi de temporada amb la nova línia de canons a la pista Les Canals i garantint l’accés al sector de la Coma amb el nou Telecabina Tristaina. Aquestes inversions s’han pogut dur a terme gràcies a l’entrada de Saetde a l'accionariat de Secnoa, que es va materialitzar la passada primavera. El bon temps, amb molts dies de sol i una oferta de restauració cada cop més reconeguda, han estat altres factors clau en l’assoliment del resultat final. 

L’estació d’Ordino Arcalís va obrir la temporada el passat 29 de novembre i ha tancat el diumenge 28 d’abril, després de 151 dies, tot i que les condicions meteorològiques han obligat a tancar durant tres dies per vent. L’estació s’ha mantingut pràcticament tot el període amb un percentatge d’entre el 85% i el 100% de pistes obertes. La temporada ha estat marcada per les jornades anticiclòniques amb cicles de nevades que han anat consolidant el gruix de neu.

Des de finals de gener, el gruix de neu mai ha baixat en la cota alta dels 200 cm, i s’ha mantingut per sobre dels 100 cm a la base de l’estació. D'aquesta manera, l'ocupació ha anat creixent al mateix ritme que s'han produït les nevades. Un altre fet que ha afavorit aquest creixement ha estat el bon estat dels accessos durant tota la temporada, així com la gran acceptació del servei exclusiu de transport per a clients, posat en marxa ja la campanya anterior. 

Les bones temperatures i l'estat de les pistes han propiciat que molts esquiadors hagin triat Ordino Arcalís com a destinació, sabent que l’estació ofereix garantia de neu. Així, es confirma una vegada més que Ordino Arcalís és un valor segur en temporades d'escassetat de neu als Pirineus.

Comentaris (3)

Trending