Andorra Turisme deixa en l’aire fins a la tardor el proper esdeveniment d’estiu

La continuïtat del Cirque du Soleil no és clara; el que sí que és segur és que sigui el que sigui, l’any vinent el pàrquing del Parc Central estarà disponible per als vehicles

-
-
El darrer espectacle del Cirque du Soleil va abaixar la persiana aquest diumenge a la nit. ‘Rebel’, segons Andorra Turisme, ha portat més de 100.000 espectadors a la vela situada a l’aparcament del Parc Central. La companyia canadenca podria haver fet, per ara, la seva darrera funció al Principat. L’agència pública encarregada de la promoció turística del país, conjuntament amb el ministeri de Turisme, no decidirà fins a la tardor sobre la continuïtat de la relació amb el Cirque i, també, sobre la ubicació del proper esdeveniment estiuenc.

Andorra Turisme té clar, ara per ara, perquè així li ho ha fet saber el comú d’Andorra la Vella i, de fet, ja ho va admetre i publicitar també la ministra de Turisme, Verònica Canals, que l’estiu vinent no podrà disposar del cèntric pàrquing de la capital per muntar-hi res. Els veïns de la zona, els empresaris de l’entorn del Parc Central, haurien demanat una treva després de molts estius sense poder disposar de desenes de places d’estacionament. El contracte s’acabava aquest estiu i el comú no el renovarà. Sí que ha ofert altres possibles ubicacions.

Finalitzada la present edició de l’espectacle del Cirque du Soleil, enguany batejat amb el nom de ‘Rebel’, ara els tècnics d’Andorra Turisme amb el suport d’altres organismes -per exemple ACTUA- començaran una valoració quantitativa i qualitativa del que suposa la vinculació amb la companyia canadenca per acordar si es renova la presència dels acròbates i artistes de la firma canadenca o es busca una altra alternativa. La decisió no s’adoptarà fins a la tardor. És clar, però, que a Andorra Turisme el vincle amb la ‘marca’ canadenca agrada.

La xifra assolida, els més de 100.000 espectadors, compleix, segons Andorra Turisme, amb els objectius marcats ja que, segons les primeres valoracions, s'aconseguiran uns números d’ocupació semblants als de l’espectacle ‘Diva’. Del total d’entrades disponibles, més de la meitat de les entrades assegudes s'han venut a allotjaments turístics, agències de viatges i operadors turístics mentre que la resta, han estat adquirides pel públic en general a través de la nostra pàgina web, a l’Oficina de Turisme d ́Andorra la Vella o directament a les taquilles situades al recinte de l'espectacle. 

L’organització espera un increment dels ingressos directes atès que cada any, tot i mantenir l’aforament, s’han anat augmentant les places de seient, que són les que paguen entrada. De fet, enguany també s’ha modificat la distribució de les graderies. Per tal de millorar la visibilitat de l'espectacle des de totes les localitzacions s’ha optat per un disseny en forma de mitja lluna. Això ha permès apropar els espectadors a l’escenari i per tant, viure l’espectacle d’una forma més emocionant. 

 

Comentaris

Trending