Andorra Telecom no cobrarà el pack pels locals públics als bars i restaurants

Es descomptarà un 80% de la factura del març i el 100% de la d’abril, fet del qual es beneficiaran uns 70 establiments

-
-

Andorra Telecom no cobrarà les tarifes del pack especial per als locals públics durant el temps que duri la crisi del coronavirus. A banda de les mesures ja adoptades al decret de Govern, la companyia també entén que ha de condonar aquest pagament als bars i restaurants que el tenien contractat, principalment per poder oferir als seus clients els partits de futbol de la Lliga espanyola i de la Lliga de Campions. En total, això beneficiarà uns setanta establiments.

La companyia de telecomunicacions té, dins la seva oferta de productes, un pack especial de televisió per als locals públics. En concret, aquest inclou tots els canals d’esports, així com els de Movistar. Es tracta de la fórmula que s’ha de contractar si es vol oferir als clients esdeveniments, com ara els partits de futbol tant de la Lliga espanyola com de la Champions. Els dies que es retransmeten aquests duels, especialment si qui hi juga són Barcelona o Real Madrid, suposen una important afluència de persones als locals, amb el conseqüent increment de la facturació.

Ara, però, les competicions estan suspeses. I els locals, tancats per ordre del Govern. Per això, des d’Andorra Telecom, i tot i que el decret fet per l’executiu non contempla la televisió dins dels serveis que es beneficien de la reducció de tarifes, sí que s’ha volgut adaptar-se a una situació real: sense poder obrir i sense futbol, de res serveix a aquests negocis tenir aquest pack contractat.

Per això, la decisió de la companyia és que tampoc cobrarà aquest servei. En concret, es descomptarà als locals que el tinguin contractat el 80% de la factura del mes de març. I, ja de cara a l’abril, la reducció serà del 100%. Des d’Andorra Telecom s’ha indicat a Altaveu que són uns 70 els establiments que estan abonats a aquest servei i que, per tant, es beneficiaran d’aquestes bonificacions.

Comentaris (1)

Trending