Andorra Telecom limita a 50 euros el consum de dades a l’estranger

La companyia vol evitar factures elevades als clients que podran demanar tornar a activar el servei o modificar la restricció si ho consideren oportú

-
-

Els clients d’Andorra Telecom tindran un límit de consum de dades a l’estranger de 50 euros, a partir del qual es desconnectarà internet i no podran continuar navegant. Aquesta mesura l’ha introduït la companyia com a fórmula per evitar ensurts als usuaris en forma de factures molt elevades. Per tornar a activar el servei, s’haurà de demanar expressament.

La mesura s’ha aplicat a tots els clients de telefonia mòbil, exceptuant els d’un consum alt habitual, al voltant d’uns 1.500. L’objectiu, segons ha explicat la companyia en un comunicat, és eliminar els càrrecs inesperats d’un import alt i inusual pel consum de dades en itinerància. “Tot i que hi ha usuaris amb tarifes que inclouen dades a Espanya, França i a Portugal, quan et trobes fora d’aquests països, pots tenir certa inseguretat a l’hora de connectar-te a Internet. D’aquesta manera volem que els nostres clients estiguin tranquils per la despesa que això els pot suposar”, ha apuntat el portaveu, Carles Casadevall. 

També des de l’espai client del portal andorratelecom.ad o de l’app els usuaris podran modificar el límit de la despesa en itinerància en funció de les seves previsions de consum. Casadevall ha explicat la importància que l’usuari pugui directament modificar el sostre de consum a través dels canals digitals: “És un procediment molt simple i dona molta flexibilitat als usuaris en funció de les seves necessitats. Estem treballant perquè el màxim de tràmits es puguin fer a través de l’app i la web”.

D’altra banda, es dona també l’opció als usuaris de telefonia mòbil de contracte de restringir l’ús de les dades a la zona 2, que inclou països de fora de la Unió Europea o els Estats Units.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending