Andorra Telecom incorpora Lòria TV en la seva oferta televisiva perquè es pugui veure la missa

El canal lauredià, que té com a programació estrella les eucaristies celebrades per mossèn Pepe Chisvert, es podrà veure al dial 168 de la fibra òptica

-
-
Lòria TV es podrà veure a partir d’ara a tot el país. Andorra Telecom incorpora la televisió laurediana en el seu canal 168 de la fibra òptica. A banda d’altres productes televisius, el canal lauredià té com a programació estrella les misses que celebra mossèn Pepe Chisvert. De fet, la raó de ser de la incorporació a Andorra Telecom de Lòria TV és que aquells qui vulguin puguin tenir pregària diària a la televisió.

Ja fa anys que Chisvert emet les misses ‘ordinàries’ a través de Lòria TV, amb una molt bona acollida per part del públic lauredià. De fet, és un dels programes de més audiència del canal. Amb la crisi del coronavirus i els confinaments recomanats, Chisvert ha estat el primer de demanar que es fes el seguiment de la missa, en cas de voler-ho, pel sistema telemàtic. 

Ara, les eucaristies celebrades per mossèn Pepe es podran veure a tot el país. És l’únic rector que ofereix aquest servei. Així, cada dia es pot seguir la missa a les 19.30 hores, mentre que els diumenges i altres dies festius, la celebració eucarística es fa -i s’emet- a les 11.30.

 

Comentaris (3)

Trending