Andbus manté les línies internacionals però amb serveis mínims

La companyia fa dues freqüències d’anada i tornada a l’aeroport de Barcelona i una connexió d’anada i tornada a Tolosa

-
-

Les línies internacionals d’autobús es mantenen. Davant la informació errònia oferta pel mateix Govern, la companyia ha emès un comunicat per deixar clar que encara que amb serveis mínims manté els enllaços amb Barcelona i amb Tolosa. En concret, fa dues freqüències d’anada i tornada amb l’aeroport del Prat i una connexió d’anada i tornada amb la ciutat francesa.

L’empresa assegura que els serveis mínims operen amb les màximes garanties de seguretat i prevenció, amb desinfecció constant del vehicle i altres característiques, i que per agafar el servei s’ha de justificar documentalment la necessitat i el motiu del viatge. De fet, Andbus considera que malgrat les restriccions de mobilitat hagudes en els països veïns també està clar que hi ha persones, especialment els temporers, que necessiten el servei i que compleixen els requisits per circular.

La companyia, que assegura que mantindrà el màxim compromís amb els seus treballadors i no farà cap acomiadament, estableix les connexions en els següents horaris: a les 5 del matí i a la 1 del migdia ens viatges d’anada a Barcelona; i a les 10 del matí i a les 6 de la tarda de tornada. I cap a Tolosa s’hi va a les 5 del matí i se’n torna a les 11, també del matí.


 

Comentaris (1)

Trending