El tripartit de Govern es repeteix en una llista única a la Massana

​Olga Molné, de Ciutadans Compromesos, serà cònsol amb el suport de Demòcrates i Liberals ​​ ​

Comentaris

-
-
El tripartit de Govern (Ciutadans Compromesos, Demòcrates i Liberals) s'ha repetit a la Massana per configurar una llista única ja que malgrat els esforços de Terceravia i d'alguns disidents democràtes i liberals no se n'ha pogut tancar una altra. Olga Molné (CC) serà la nova cònsol major en substitució de David Baró que no es podia tornar a presentar en haver fet els dos mandats.

Més que un possible rival, els problemes més grans que ha tingut  la candidatura de Ciutadans Compromesos Demòcrates Liberals, encapçalada per Olga Molné i Eva Sansa ha estat el tancament de la llista que va provocar moltes corredisses el dissabte a la nit. El problema era combinar tots els integrants del tripartit que eren conscients de les dificultats de fer una llista alternativa. Ho han intentat l'exministra de Cultura Olga Gelabert i el conseller general de Terceravia, Joan Carles Camp però no se n'han sortit.

L'aliança entre totes tres formacions és la continuitat d'un treball que ja s'havia fet durant la darrera legislatura comunals. Demòcrates havia donat suport a la pràctica totalitat de proposicions que havien fet Ciutadans Compromesos. Malgrat aquesta aparent bona sintonia ha calgut filar molt prim en la confecció de la candidatura per poder acontentar les tres tendències que hi són representades.

                                                     

Llista a la Massana

Ciutadans Compromesos-Demòcrates-Liberals

1. Olga Molné

2. Eva Sansa

3. Jordi Areny

4. Josep Maria Garrallà

5. Sergi Gueimonde

6. Mireia Ramos

7. Guillem Forné

8. Francisca Guerrerp

9. Kevin Poulet

10. Marc Jové

11. Josep Agell

12. Josep Fusté

Suplents: Alèxia Verdaguer i Albert Areny


Resultats 2015

Comentaris (2)

Trending