Amadeu Rossell deixa la secretaria general de Liberals per anar a llistes a les eleccions

Tampoc es descarta que sigui l'home que acabi facilitant al comitè parroquial de la Massana un pacte amb una altra formació política més enllà del PS

-
-
Els fins ara secretari general dels Liberals d'Andorra (L'A), Amadeu Rossell, va expressar aquest dimarts al vespre en la reunió de l'executiva liberal partit la possibilitat a ser candidat a les properes eleccions generals, sigui en llista nacional o parroquial. Una decisió a la qual es va donar suport de manera unànime per part de l'executiva. D'aquesta manera, Rossell deixa momentàniament la secretaria general i es posa a disposició dels liberals per formar part de les candidatures.

Rossell ha subratllat que "crec que és el moment de fer aquest pas, de treballar per aconseguir el canvi que el país necessita i lluitar per una Andorra millor". Així que, Rossell serà candidat a les eleccions generals, però el que no està clar és on serà candidat, si a la circumscripció nacional o a la parroquial.

Per exemple, podria ser que el liberal fos el número dos de Jordi Gallardo o bé que ho sigués del comitè parroquial de la Massana, de la qual la consellera liberal Judith Pallarès és un dels noms més sonats per encapçalar la llista territorial. Malgrat que encara s'està pendent d'arribar a pactes. Precisament, Amadeu Rossell podria ser l'home que acabés facilitant a la Massana un pacte amb una formació política. Ja es va decidir que en aquest cas, en la territorial no concorrerien a les eleccions amb el PS. 

Així doncs, Rossell podrà centrar-se en totes les accions que suposa la preparació per a ser candidat en unes eleccions generals, sense la Secretaria General es vegi afectada i pugui desenvolupar les seves funcions amb normalitat. Ara la Secretaria General de L'A recau sobre Gerard Estrella, actual secretari de l'organització, qui s'ocuparà interinament d'aquestes funcions durant els pròxims mesos. Una decisió que també va ser acordada per l'executiva liberal aquest dimarts al vespre.

Comentaris (1)

Trending