Alliberada la dona que suposadament formava part d’un grup de lladres de xalets

El Tribunal de Corts va jutjar dimarts l’acusada juntament amb dos homes i la fiscalia demanava dos anys de presó, però la manca d’elements sòlids i els nou mesos de reclusió han portat a deixar-la lliure

-
-
El Tribunal de Corts ha alliberat una dona que estava empresonada des del desembre de l’any passat acusada de formar part d’un grup que hauria protagonitzat diversos robatoris el mes de juliol del 2017 en diferents xalets a l’Aldosa de la Massana i a Andorra la Vella, a la zona del rec del Solà i més exactament en les immediacions del col·legi Sant Ermengol. Els magistrats haurien considerat que no hi havia elements prou sòlids per mantenir empresonada la dona, de nacionalitat xilena i de 25 anys.

La processada, que igualment com els altres dos acusats i empresonats, va ser jutjada dimarts, va deixar el centre penitenciari de la Comella aquest mateix divendres. La fiscalia sol·licitava dos anys de presó ferms per a la dona, mentre que per als seus companys, que estan tancats a la presó des de poc després de ser detinguts, el juliol de l’any passat, la petició s’eleva fins als cinc anys. La defensa de tots tres en va demanar l’absolució en no haver-hi elements suficients i indubtables que permetés condemnar-los.

La noia ara alliberada va aprofitar el seu darrer torn de paraula duran la vista de dimarts per demanar que se la deixés de manera immediata. I així ho ha acabat acordant el tribunal. La fiscalia l’acusava d’haver participat només en un dels furts amb força que s’atribueix al grup del qual suposadament formava part. Certament, la dona havia estat amb un dels altres acusats allotjada en un hotel del país el juny del 2017, quan suposadament haurien vingut a mirar el terreny.

També és clar que els propietaris d’alguns dels xalets que van ser objecte dels robatoris van veure un home i una dona sortir de l’immoble cames ajudeu-me. Però la descripció de la dona no s’acabava d’adir amb la de l’empresonada i menys encara ningú no la va poder reconèixer de forma indubtable. Sia com vulgui, la dona ha estat més de nou mesos al centre penitenciari.

-

Relacionat

La fiscalia demanarà cinc anys de presó per a dos lladres de xalets enxampats el juliol de l’any passat

Comentaris

Trending