Unicef reactiva la campanya #RegalaFutur per recaptar fons pels infants vulnerables

Es pot participar enviant un SMS al número 606 i entre tots els missatges rebuts se sortejarà un forfet per a GrandValira i un val de compra a Pyrénées

https://youtu.be/UcYYNpOQsbg

Unicef Andorra impulsa aquest octubre la campanya anual #RegalaFutur amb l’objectiu de recollir fons per projectes que serveixin per millorar el futur dels infants vulnerables arreu del món. Per col·laborar, només cal enviar un SMS al número 606 amb la paraula “FUTUR”. A més, les persones que hi participin se sortejaran diversos obsequis.

Cada missatge, s’indica des de l’ONG, equival a 3 sobres d’aliment terapèutic, material escolar per a dos infants o sis nadons vacunats contra el tètanus, entre altres opcions. Remarquen des d’Unicef que “són productes tangibles, regals que canvien i salven vides en ser distribuïts en comunitats arreu del món”. La donació es destina a la compra de subministraments reals que UNICEF envia als infants que més ho necessiten. El país o zona de destí es decideix depenent de les necessitats immediates dels nens que més ho necessiten.

La col·laboració en la campanya, a més, pot tenir premi. Entre tots els missatges se sortejarà un forfet de temporada a GrandValira iun val de compra de 300 euros a Pyrénées. La campanya s’allargarà fins al dia 31 i els guanyadors es donaran a conèixer el 9 de novembre.

Etiquetes

Comentaris

Trending