Els SMS Socials d’Andorra Telecom beneficien vuit associacions

La totalitat dels diners recaptats amb els missatges de text s’ha cedit a AMMA, Aigua de coco, Cooperand, Creu Roja, GosSOS, Associació per el desenvolupament local, Trana i la Fundació Privada Tutelar

Comentaris

Les 8 associacions beneficiaries dels SMS socials
Les 8 associacions beneficiaries dels SMS socials

La convocatòria de l’SMS Social d’Andorra Telecom s’ha tancat amb l’adjudicació de números curts de telèfon a vuit entitats solidàries del país. La totalitat dels diners recaptats amb els missatges de text que s’enviïn es destinaran íntegrament i sense cap despesa associada als seus projectes de caràcter social. Les entitats són AMMA, Aigua de coco, Cooperand, Creu Roja, GosSOS, Associació pel desenvolupament local, Trana i la Fundació Privada Tutelar.

La renovació de l’SMS Social s’ha fet esperar un any degut a la situació d’urgència sanitària provocada per la Covid-19 i prioritzant les donacions que es van fer al número que es va cedir a Govern, el 828, per finançar la despesa sanitària vinculada a la pandèmia. Finalment, aquest any s’ha obert la convocatòria per oferir la possibilitat a entitats socials del país per disposar d’un numero curt a través del qual recaptin fons per finançar els seus projectes.

Inés Martí, de l’àrea de Responsabilitat Social Corporativa, ha explicat que “la situació està sent difícil i complicada per a tothom i tots els projectes presentats tenen un impacte directe al nostre país”. Martí ha volgut destacar els programes per millorar la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat, la conscienciació de certes situacions i la captació i formació de voluntaris.

El número de telèfon de les associacions i la paraula a enviar són, per a Trana el 601 amb “trana”; per a Cooperand el 602 amb “cooperand”; la Fundació Privada Tutelar tindrà el 603 amb “fpta”; Creu Roja el 604 i “creuroja”; l’Associació de Malalties Minoritàries el 605 i “amma”; GosSOS el 607 i “gossos”; Aigua de Coco el 608 i “coco” i, finalment, l’Associació de Cooperació pel Desenvolupament Local el 609 amb “cdl”.

Etiquetes

Comentaris

Trending