El Rober de Càritas reobre dilluns

La instal•lació, que ha estat tancada des de l’esclat de la crisi del coronavirus, atendrà la gent tot assegurant mesures de seguretat com posar en quarantena el material recollit i amb tractament de vapor a 60 graus

L'espai on està ubicat el Rober de Càritas.
L'espai on està ubicat el Rober de Càritas.

Càritas Andorrana reobrirà el proper dilluns el Rober social, després dels mesos en què ha estat tancat com a conseqüència de la crisi sanitària provocada pel coronavirus. Des de la institució s’ha treballat per garantir la màxima seguretat dels usuaris de cara a evitar el risc de contagi amb la Covid-19. L’horari d’atenció serà de nou del matí a una del migdia.

A partir de la setmana vinent, els ciutadans ja podran dipositar roba de segona mà als contenidors ubicats a l’exterior de les instal·lacions i les famílies que ho necessitin podran optar per comprar a preus especials. Des de l’entitat, es preveu una resposta important de persones que vulguin donar roba, ja que durant el confinament molta gent ha aprofitat per fer triatge i es confia que es mostri solidaritat amb els més necessitats.

En aquest sentit, s’entén que l’increment d’espai de les noves instal·lacions del Rober, ubicades al número 6 del Camí Borda Nova d’Andorra la Vella, permetrà intensificar la tasca de recollida, distribució i triatge del material que es vagi aportant per part dels ciutadans. A banda, la roba recollida es mantindrà un mínim de 48 hores en quarantena i passarà per un tractament de vapor a més de 60 graus abans de ser exposada per a la venda o la donació.

Comentaris

Trending