El PS vol saber quins controls es van fer previs al retorn dels padrins al Cedre i Salita

La consellera general Susanna Vela vol que Govern expliqui davant el ple del parlament com es va garantir la seguretat dels avis que havien estat reubicats en hotels

La consellera general del PS Susanna Vela.
La consellera general del PS Susanna Vela. PS

El Partit Socialdemòcrata vol que Govern expliqui quins controls s’han fet per garantir un retorn segur dels residents del Cedre i de Salita als dos centres sociosanitaris des dels hotels on se’ls va reubicar arran de l’esclat de l’epidèmia del coronavirus. Aquest és l’objectiu de la pregunta que la consellera general de la formació Susanna Vela ha tramitat i que l’executiu haurà de respondre de forma oral en la propera sessió de control, prevista pel 18 de juny.

Des del PS es recorda que, en els darrers dies, “dos residents i un sanitari vinculats a Salita han donat positiu a la prova de la Covid-19”. També s’apunta que “hem estat informats que la principal preocupació del ministeri de Sanitat era continuar el treball en l’àmbit mèdic i epidemiològic per poder controlar el brot i intentar saber el que havia passat: si havia estat per algun sanitari o per una deficient desinfecció”.

Per això, Vela demana que s’expliqui “quins controls s’han fet abans de la tornada dels residents al Cedre i a Salita”, en concret aquells que van ser traslladats a hotels. També es vol saber “quin seguiment s’ha fet” d’ells fins a la data.

Etiquetes

Comentaris

Trending