Nova aplicació mòbil per als usuaris del Carnet Jove

L’eina, que es pot descarregar a Google Play i App Store, permet noves funcionalitats, entre les quals la de fer la renovació en línia

Comentaris

Una imatge de la campanya per promocionar la nova App.
Una imatge de la campanya per promocionar la nova App.

Els usuaris del Carnet Jove Andorra tenen disponible una nova aplicació per a dispositius mòbils que incorpora noves funcionalitats i un nou disseny més intuïtiu. El nou programari incorpora una millor gestió dels descomptes als quals dona accés el carnet i una agenda amb tots els esdeveniments. També permet l’opció de fer gestions en línia, com ara la renovació.

La nova App ja es pot descarregar per fer-la servir als telèfons mòbils. Incorpora una millor visualització, que permet organitzar els continguts en funció dels interessos de cada usuari. També és més fàcil accedir als descomptes i inclou una agenda amb tots els actes als quals es pot anar amb el carnet, tant els d’Andorra com els d’altres països d’Europa.

L’aplicació està disponible per als usuaris del Carnet Jove Clàssic i del Carnet Jove 16PUNT30 i es pot descarregar a Google Play i App Store. Per accedir-hi, cal registrar-se a l’app i crear un compte. Tots els joves que disposen d’una versió antiga de l’aplicació, han d‘actualitzar-la, ja que aquesta quedarà inoperativa els pròxims dies.

Etiquetes

Comentaris

Trending