El Govern convoca les subvencions per a entitats sense ànim de lucre i per la igualtat de gènere

El lliurament de sol·licituds en ambdós casos s’ha de dur a terme al Servei de Tràmits i la data límit és el 22 d’abril

El ministeri d'Afers Socials té la seva seu a Clara Rabassa.
El ministeri d'Afers Socials té la seva seu a Clara Rabassa. Toni Solanelles

El Govern ha obert la convocatòria pública per a la concessió de subvencions en dues vessants. D’una banda, per als projectes i activitats de l’àmbit social a entitats sense ànim de lucre, i de l’altra, a les empreses i associacions constituïdes a Andorra que promouen projectes d’igualtat de gènere. El lliurament de sol·licituds en ambdós casos s’ha de dur a terme al Servei de Tràmits abans del 22 d’abril.

Les subvencions per a les entitats sense ànim de lucre tenen l’objectiu de finançar programes o actuacions socials dins del territori andorrà. Especialment, en els àmbits de la infància i l’adolescència, les persones amb diversitat funcional, la gent gran o la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. Això sí, sempre que tinguin com a finalitat l’interès general i el benefici social.

Per un altre costat, els ajuts per a les associacions que promouen projectes d’igualtat de gènere es convoquen per tercera vegada. Tenen la voluntat d’impulsar programes o activitats relatives a la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i la prevenció de la violència de gènere dins del territori andorrà.

Comentaris (3)

Trending