Filloy agraeix la tasca de Càritas especialment amb els temporers

El ministre d’Afers Socials i la seva secretària d’Estat han visitat les instal·lacions del Banc d’Aliments

Filloy i Milà han visitat el Banc d'Aliments.
Filloy i Milà han visitat el Banc d'Aliments. C. ESTEVE / SFGA

El ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, juntament amb la Secretària d’Estat Teresa Milà, han visitat aquest dijous el Banc d’Aliments de Càritas Andorrana per agrair la tasca de l’entitat i dels seus voluntaris en la situació d’emergència sanitària a causa del coronavirus. Durant la visita, Filloy i Milà s’han reunit amb el president de Càritas Andorrana, Amadeu Rocamora, i ha destacat la col·laboració a través de donacions de diverses persones i empreses.

 

En especial, el ministre ha destacat la participació de Càritas en el dispositiu urgent que es va activar inicialment des del Govern, en cooperació amb els comuns, per donar resposta immediata a les persones temporeres més vulnerables, mentre romanguin a Andorra perquè als seus països d’origen no han permès el retorn dels nacionals o bé per les dificultats de mobilitat a causa de la Covid-19.

Així mateix, Filloy ha posat en relleu la tasca paral·lela d’un equip especial de tècnics del ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut centrat en la gestió de les dades relatives als temporers –obtingudes a través del formulari habilitat pel Govern– per poder seguir tots els casos i coordinar els vols. El ministre ha emfatitzat que els professionals d’Afers Socials també s’han focalitzat específicament en seguir de prop els casos més vulnerables per poder fer un acompanyament personalitzat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending