L’escola bressol laurediana es posarà en marxa dimarts amb catorze infants

El comú ha donat resposta a totes les famílies que han sol·licitat el servei amb fills o filles de més d’un any

Una imatge d'arxiu de l'interior de les instal·lacions lauredianes.
Una imatge d'arxiu de l'interior de les instal·lacions lauredianes. ARXIU

L’escola bressol ‘L’Espill’ de Sant Julià reprendrà dimarts la seva activitat amb catorze infants, dos més dels que inicialment indicaven les previsions. El comú lauredià ha donat resposta a totes les famílies amb menors matriculats de més d’un any i que han sol·licitat el servei.

Coincidint amb el desconfinament generalitzat i la represa de les activitats, dimarts 2 de juny el comú tornarà a oferir el servei d’escola bressol. Donar resposta als infants de més d’un any forma part de la primera fase de reobertura de les guarderies. Així, a partir de dimarts vinent, el centre acollirà a catorze nens seguint les mesures excepcionals i recomanacions organitzatives que ha estipulat el Govern.

Façana de l'escola bressol laurediana.

Relacionat

L'escola bressol de Sant Julià obrirà el 2 de juny

L’escola bressol ja s’ha posat en contacte amb les famílies per informar-les dels protocols sanitaris que s’hauran de seguir. L’horari de funcionament serà de les 8 del matí a 8 de la tarda. L’objectiu d’aquesta obertura progressiva és tornar a oferir aquesta servei i afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar.

Comentaris

Trending