L'escola bressol de Sant Julià obrirà el 2 de juny

La previsió és que durant els primers dies hi assisteixin 12 infants

Façana de l'escola bressol laurediana.
Façana de l'escola bressol laurediana. Comú de Sant Julià de Lòria

L'escola bressol de Sant Julià de Lòria, situada a l'entrada de l'aparcament del Camp de Perot, a la plaça Major reobrirà les seves portes el pròxim dia 2 de juny, segons s'ha decidit en la reunió que es va fer aquest dimarts. La tornada es farà amb totes les mesures higièniques i seguint el protocol establert pel Govern.

L'escola bressol comptarà amb 12 alumnes, segons les previsions que s'han fet després de contactar amb les mares i pares. L'aforament màxim és de 25. La primera que va tornar a l'activitat va ser la Conxita Mora d'Andorra la Vella el passat dia 18, acollint una trentena d'infants. L'escola laurediana aplicarà el que es va acordar el dia 15 en la reunió dels representant.

Així, la ràtio de nens per aula serà de quatre, sempre que la superfície de l'espai sigui de 20 metres quadrats i que, en cas que la classe sigui molt gran, es podran fer separacions amb el mobiliari. Les educadores no caldrà que portin bates i pantalles, però hauran de seguir unes mesures de protecció específiques com l'ús de la mascareta i dur roba de feina que cada dia haurà d'estar neta i rentada a 60 graus. Ja s'ha realitzat una desinfecció en profunditat a les instal·lacions de l'escola bressol i es farà arribar a les famílies les mesures i les instruccions que caldrà seguir a partir de la reobertura.

 

Comentaris (1)

Trending