Convocatòria dels sindicats per una nova acció de protesta al Consell General

Es vol assistir a la sessió parlamentària d’aquest dijous evidenciant el malestar per la pèrdua de poder adquisitiu i la possibilitat d’apujar lloguers, tot assegurant que “escoltarem i callarem”, però que “no deixem de reivindicar”

Comentaris

El missatge compartit pels sindicats.
El missatge compartit pels sindicats.

El dia de la manifestació, la plataforma de sindicats ja va advertir que les protestes continuarien. I aquesta setmana hi haurà la demostració. Aquest dijous hi ha sessió de Consell General i les organitzacions que defensen els drets dels treballadors volen tornar a expressar el seu descontentament per la situació. Per això, han anunciat la seva presència a seu parlamentària, tot deixant clar que “no deixem de reivindicar”.

La sessió ha de començar a les quatre de la tarda. S’han de votar diferents normatives sobre el funcionament intern del Consell, però també la modificació del Codi Penal o la proposició de llei de l’Estatut de l’artista. Els sindicats consideren que és un bon moment per tornar a evidenciar el seu enuig per la situació actual, especialment per la pèrdua de poder adquisitiu i per la possibilitat prevista per Govern de poder incrementar els lloguers.

Per això, estan convocant a tota la gent que pugui que assisteixi a la sessió. Almenys, que estigui a les portes de la nova seu parlamentària quan entrin els consellers generals. I, posteriorment, també preveuen estar com a públic durant la celebració de la sessió.

El missatge que han compartit explica que “volem assistir a la sessió plenària”, tot avançant que “mentre es debaten assumptes que concerneixen a tota la població d’Andorra, escoltarem i callarem”. A la vegada, denuncien que “ens volen callats” però adverteixen que “no deixem de reivindicar”.

Comentaris (1)

Trending