Canòlich Music i un club de dansa es reparteixen les subvencions juvenils

El ministre d’Afers Socials ha entregat aquest dijous els xecs, per un valor global de 6.498,88 euros, a les dues entitats, que ofereixen serveis per a la joventut

Comentaris

Lliurament dels xecs.
Lliurament dels xecs. J. A. VILADOT / SFGA

El ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, ha lliurat aquest dijous els xecs amb les subvencions per a les associacions juvenils i entitats que ofereixen serveis a la joventut d’aquest 2020. En total, Filloy ha entregat 6.498,88 euros, repartits entre les dues associacions que s’han presentat enguany. Canòlich Music Andorra ha rebut 3.452,53 euros i Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness ha rebut 3.046,35 euros.

La finalitat dels ajuts és oferir suport econòmic a les associacions i entitats per tal que puguin dur a terme les seves activitats, adreçades a promoure l’associacionisme juvenil i les activitats culturals i de temps lliure, així com fomentar projectes d’integració social i laboral.

D’altra banda, des de l’àrea de Participació i Promoció de la Joventut i el Voluntariat del Ministeri també s’informa que el IX Concurs d’Arts Plàstiques per a Joves, ajornat a causa de l’emergència sanitària de la Covid-19, té noves dates. Així, les obres s’han de presentar a l’àrea de Promoció i Participació de la Joventut i el Voluntariat (edifici Prada Casadet, baixos, AD500 Andorra la Vella) del 12 d’octubre al 23 d’octubre del 2020, de dilluns a dijous de 8 a 16.30 hores i els divendres de 8 a 14.30 hores.

El concurs atorga una dotació total de 6.000 euros repartits en les diferents categories: 1.000 euros per a la categoria del grup A, que comprèn les edats de 14 a 17 anys i 2.500 euros per a cadascuna de les categories dels grups B i C, que comprèn les edats de 18 a 22 anys i de 23 a 29 anys, en concepte de formació o desenvolupament de la projecció artística dels premiats.

L’objectiu de la mostra és fomentar la participació dels joves en les diferents modalitats artístiques i donar visibilitat a les seves obres a través d’una exposició itinerant per les diferents parròquies així com en altres espais de promoció.

Etiquetes

Comentaris

Trending