Canòlich Music i un club de dansa es reparteixen les subvencions juvenils

El ministre d’Afers Socials ha entregat aquest dijous els xecs, per un valor global de 6.498,88 euros, a les dues entitats, que ofereixen serveis per a la joventut

Lliurament dels xecs.
Lliurament dels xecs. J. A. VILADOT / SFGA

El ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, ha lliurat aquest dijous els xecs amb les subvencions per a les associacions juvenils i entitats que ofereixen serveis a la joventut d’aquest 2020. En total, Filloy ha entregat 6.498,88 euros, repartits entre les dues associacions que s’han presentat enguany. Canòlich Music Andorra ha rebut 3.452,53 euros i Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness ha rebut 3.046,35 euros.

La finalitat dels ajuts és oferir suport econòmic a les associacions i entitats per tal que puguin dur a terme les seves activitats, adreçades a promoure l’associacionisme juvenil i les activitats culturals i de temps lliure, així com fomentar projectes d’integració social i laboral.

D’altra banda, des de l’àrea de Participació i Promoció de la Joventut i el Voluntariat del Ministeri també s’informa que el IX Concurs d’Arts Plàstiques per a Joves, ajornat a causa de l’emergència sanitària de la Covid-19, té noves dates. Així, les obres s’han de presentar a l’àrea de Promoció i Participació de la Joventut i el Voluntariat (edifici Prada Casadet, baixos, AD500 Andorra la Vella) del 12 d’octubre al 23 d’octubre del 2020, de dilluns a dijous de 8 a 16.30 hores i els divendres de 8 a 14.30 hores.

El concurs atorga una dotació total de 6.000 euros repartits en les diferents categories: 1.000 euros per a la categoria del grup A, que comprèn les edats de 14 a 17 anys i 2.500 euros per a cadascuna de les categories dels grups B i C, que comprèn les edats de 18 a 22 anys i de 23 a 29 anys, en concepte de formació o desenvolupament de la projecció artística dels premiats.

L’objectiu de la mostra és fomentar la participació dels joves en les diferents modalitats artístiques i donar visibilitat a les seves obres a través d’una exposició itinerant per les diferents parròquies així com en altres espais de promoció.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.