Rússia inclou Andorra en un nou visat electrònic que dona dret a una sola entrada al país

Serveix per a una visita de convidat o de negocis, com a turista, així com per a la participació en diversos esdeveniments

DSC9862con bandera 1
DSC9862con bandera 1

Rússia ha posat en marxa aquesta setmana un visat electrònic unificat per als estrangers que inclou els nacionals andorrans. El visat dona dret a una sola entrada al país per a una visita de convidat o de negocis, com a turista, així com per a la participació en diversos esdeveniments, ha informat el ministeri d'Afers Estrangers rus.

El document pot ser obtingut pels ciutadans de 55 estats. La validesa del document electrònic és de 60 dies a partir de la data d'expedició i el període permès d'estada a Rússia no supera els 16 dies. El visat es pot expedir a la pàgina web de la Cancelleria o mitjançant una aplicació mòbil.

El visat electrònic ha entrat en vigor aquest dilluns. Andorra i Rússia van signar el novembre de 2020 un acord que estableix una base jurídica sòlida per seguir desenvolupant les relacions bilaterals existents i crea les condicions necessàries per incrementar els intercanvis turístics entre ambdós països.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending