Roger Padreny, elegit membre del comitè executiu de la xarxa de joves parlamentaris de l’OSCE

El grup mantindrà la pròxima reunió de treball a Andorra, amb l’objectiu de completar un document sobre matèries que afecten el col•lectiu per portar davant el ple de l’assemblea

Padreny
Padreny Consell General

La xarxa de joves parlamentris de l’assemblea de l’OSCE ha celebrat a Viena la seva segona reunió, aquest cop de forma presencial. En ella ha participat el conseller general Roger Padreny, que és un dels cinc membres del comitè executiu. L’elecció dels integrants d’aquest òrgan ha estat un dels punts claus de l’ordre del dia de la trobada.

L’objectiu del comitè serà la gestió i coordinació dels treballs de la xarxa així com treballar en qüestions vinculades al col·lectiu per influir dins l’àmbit de treball de l’Assemblea parlamentària de l’OSCE. Així, una de les primeres fites que s’han marcat és abordar un punt suplementari de matèries de joventut. Aquest se sotmetrà a l’aprovació del ple durant el mes de juliol, quan s’ha de celebrar la sessió anual.

Durant aquesta primera trobada, els parlamentaris han mantingut reunions  amb Anastasia Fusco, assessora en joventut i seguretat de l’OSCE (branca governamental), representants de l’Oficina de l'OSCE per a Institucions Democràtiques i Drets Humans, i també, amb membres del Grup d’amics de la Joventut i la Seguretat (GoFYS), un fòrum amb seu a Viena centrat a impulsar l’agenda de la Joventut i la Seguretat dins l’organisme i tota la seva àrea d’influència. Per altra banda, la xarxa continuarà treballant de forma telemàtica i també amb més trobades presencials. La propera tindrà lloc, justament, a Andorra, per acabar de tancar el text que es trametrà a l’Assemblea parlamentària perquè l’aprovi.

Comentaris (5)

Trending