República Dominicana designa un veterà periodista com a ambaixador a Andorra

Des de fa un mes aproximadament, Juan Bolívar Díaz Santana ja exerceix com a màxim representant de la legació diplomàtica dominicana a Espanya

Juan Bolívar Díaz entregant les credencials al rei d'Espanya el febrer.
Juan Bolívar Díaz entregant les credencials al rei d'Espanya el febrer. ARXIU

El president dominicà Luis Abinader acaba de designar el veterà i experimentat periodista Juan Bolívar Díaz Santana com a ambaixador extraordinari i plenipotenciari de la República Dominicana al Principat d’Andorra. Díaz ja fa prop d’un mes que exerceix com a diplomàtic davant del Regne d’Espanua. De fet, tant per la legació espanyola com per l’andorrana la seva seu és a Madrid.

Durant molts anys, Juan Bolívar Díaz va ser director d’informatius de Teleantillas i analista polític del diari Hoy. També ha fet ràdio. Militant de Participación Ciudadana, i de 76 anys, Juan Bolívar Díaz va ser catedràtic de la Universitat Autònoma de Santo Domingo, i el 1984 va ser designat ambaixador de la República Dominicana al Perú i a Bolívia, iniciant així, també, la carrera diplomàtica.

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.