Primeres accions per recollir ajuda humanitària per als refugiats ucraïnesos

Grups de residents a Andorra originaris d’Ucraïna posen en marxa a partir de demà campanyes per recollir material d’abric i higiene i alimentació

Ciutadans ucraïnesos mirant de marxar de Kíev.
Ciutadans ucraïnesos mirant de marxar de Kíev.

“Tots els que no són indiferents a la tragèdia que està passant avui en dia a Ucraïna poden ajudar les mares i els nens refugiats.” D’aquesta manera un grup d’ucraïnesos residents a Andorra fan una crida en posar en marxa una campanya de recollida d’ajuda humanitària per als refugiats de la guerra. La recollida es posa en marxa aquest dimarts.

La recollida es durà a terme a l’avinguda del Consell de la Terra, 10, d’Escaldes, a la seu del Club Energy i ben a tocar de l’Illa Carlemany. I els horaris en què es podrà acudir serà dimarts de 13:00 a 16:00 hores; dimecres de 15:00 a 18:00 hores; dijous de 10:00 a 13:00 hores i divendres de 13:00 a 16:00 hores. 

Segons els promotors de la campanya, que asseguren que qualsevol aportació serà benvinguda i de gran ajuda per als infants, dones i ancians refugiats, el que més es necessita són abrics d’hivern, mantes, tovalloles, roba de llit, bolquers, tovalloletes humides, llet en pols per a nadons, galetes, brioixeria industrial (magdalenes, bescuits…), te, cafè soluble amb estic, sucre amb estic, conserves de tota mena, patés, joguines i xocolata.

Comentaris (4)

Trending