Portugal, Guatemala i República Dominicana apunten a ser presents a la Cimera

Si aquest dimecres responsables de la Casa del Rei i de la delegació espanyola van acudir al Principat a supervisar elements de seguretat, aquest dijous hi han fet cap representants dels altres països convidats

Les delegacions han estat al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.
Les delegacions han estat al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Tot apunta que Portugal, Guatemala i la República Dominicana enviaran alts representants institucionals a la trobada de caps d’Estat i de govern que en el marc de la Cimera Iberoamericana s’ha de celebrar el 21 d’abril. Almenys aquesta seria la impressió després que aquest dijous hagin estat en alguns punts del Principat on tindrà lloc la reunió representants com a mínim diplomàtics dels tres països que, juntament amb Espanya i la secretaria general Iberoamericana, han estat convidats a assistir presencialment a l’acte. La resta d’estats iberoamericans hi seran presents de manera telemàtica.

L’estada de delegats portuguesos, guatemaltecs i dominicans s’ha produït just l’endemà que una àmplia delegació espanyol supervisés diversos aspectes de seguretat, començant per l’aterratge d’un ‘Super Puma’ tant a l’Estadi Comunal com a l’aparcament de l’estació d’esquí del Tarter. Com en el cas del grup on hi havia responsables de la Casa del Rei d’Espanya, els representants de Portugal, Guatemala i la República Dominicana també han estat, per exemple, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

La comitiva a la sala d'actes del Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Relacionat

Els serveis de la Casa del Rei (d’Espanya) vénen de ‘supervisió’ al Principat

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending