Narcís Socías Tomàs rep finalment l’acreditació de cònsol honorari rus a Andorra

L’empresari immobiliari ha rebut aquesta setmana la carta patent signada pels ministres d’Afers Exteriors d’Andorra i Rússia

Comentaris

Narcís Socías, Yuri Korchagin i Vicenç Mateu.
Narcís Socías, Yuri Korchagin i Vicenç Mateu. FEDERACIÓ RUSSA

Després de setmanes pendent, finalment Andorra i Rússia han acreditat com a nou cònsol honorari de la Federació de Rússia al Principat, Narcís Socías Tomàs. L’empresari immobiliari ha rebut aquesta setmana la carta patent signada pels ministres d’Afers Exteriors d’Andorra i Rússia, en presencia de l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Vicenç Mateu.

La cerimònia, que ha tingut lloc a l’ambaixada de Rússia a Madrid segons que ha informat el Govern en un comunicat, ha estat encapçalada per l’ambaixador de Rússia a Espanya i a Andorra, Yuri Korchagin, encarregat d’entregar la documentació que acredita a Narcís Socías com el segon cònsol honorari de la Federació Russa al Principat.

Narcias Socías és empresari del món immobiliari.

Relacionat

L’empresari Narcís Socías nomenat cònsol honorari de Rússia

A més de representar els interessos dels ciutadans russos residents a Andorra, i prestar l’assistència i l’ajuda necessàries en el marc de les seves competències, Narcís Socías contribuirà, com ha recordat l’executiu, “al desenvolupament de les relacions russo-andorranes, enfortint l’amistat i la cooperació entre els dos països”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending