Mònica Bonell participarà a dues comissions de l'Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa

La política formarà part de la Comissió de Seguiment i de la de Migració, Refugiats i Persones Desplaçades

Mònica Bonell durant la seva participació telemàtica a la sessió
Mònica Bonell durant la seva participació telemàtica a la sessió Demòcrates

La presidenta suplent del Grup Parlamentari Demòcrata, Mònica Bonell formarà part de dues comissions de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa (APCE), concretament de la Comissió de ‘Monitoring’ i de la de Migració, Refugiats i Persones Desplaçades. Bonell ha estat proposada en els dos càrrecs per l’Aliança de Liberals i Demòcrates per Europa (ALDE), i ha estat acceptada de manera unànime en el marc de la Sessió d’Hivern que està tenint lloc aquesta setmana a Estrasburg. 

La Comissió de Monitoring és l’encarregada de controlar que els estats membre de l’APCE compleixen amb les seves obligacions i compromisos contrets amb el Consell d’Europa, els quals estan directament vinculats amb el compliment dels drets humans. És una entitat que treballa de manera confidencial abans prèvia a l’exposició pública i els posteriors debats que tenen lloc a les assemblees anuals de l’APCE. 

Paral·lelament, durant la Sessió d’Hivern, la política, que està participant de manera telemàtica, ha estat escollida de manera unànime vicepresidenta segona de la Comissió d’Immigració, Refugiats i Persones Desplaçades. La seva participació en nom d’Andorra permetrà una aportació “imparcial i compromesa” a la gestió dels conflictes vigents que està patint Europa, ha exposat la presidenta suplent Demòcrata. Així mateix, i en tant que membre de la Comissió d’Exteriors del Consell General, podrà aportar la visió andorrana en temes de política migratòria. 

Comentaris (2)

Trending