Minut de silenci a l'ambaixada espanyola en memòria dels difunts per coronavirus

L'ambaixador d'Espanya a Andorra, Àngel Ros, ha declarat que encara no hi ha resposta per part del govern espanyol per facilitar l'obertura de fronteres

C

Cristian Cortés

Comentaris

Instantània del minut de silenci.
Instantània del minut de silenci. Cristian Cortés

El personal de l'ambaixada espanyola ha dut a terme aquest migdia un minut de silenci  per retre homenatge als 27.117 espanyols -segons les xifres oficials- que han perdut la vida a causa de la pandèmia de coronavirus. També per solidaritzar-se amb les víctimes hagudes al Principat.

L'acte s'ha realitzat després que el govern espanyol anunciés el dol nacional durant deu dies, el més llarg de la democràcia espanyola. A la mateixa hora, l'executiu de Pedro Sánchez, des de la Moncloa, i la família reial, des de el Palau de la Zarzuela, també han guardat un minut de silenci.

Minut de silenci

Preguntat per les fronteres, Àngel Ros ha declarat que encara no tenen la certesa de si es podrà viatjar a Espanya abans de juliol, encara que s'ha volgut mostrar positiu. "Vam enviar una carta a Madrid divendres, encara no tenim notícies, però espero que en uns dies tinguem una resposta", ha afegit. La carta en qüestió demanava al govern espanyol que Andorra sigui considerada dins de la regió de l'alt Pirineu i Aran, en referència a les regions sanitàries en les quals el país veí ha estructurat la seva desescalada.

 

Comentaris

Trending