Més d’una hora i mitja de cua per poder votar a l’ambaixada espanyola

Almenys sobre el paper, i vistes les llargues esperes enmig de l’onada de calor, és clar que les eleccions d’aquest 23-J a Espanya generen interès i mobilització

Electors fent cua per votar dissabte passat.
Electors fent cua per votar dissabte passat. A. S.

Si no hi ha canvis, la participació des d’Andorra en les eleccions generals espanyoles serà de rècord. Si dissabte hi va haver cues llarguíssimes, i diumenge i dilluns va semblar que hi havia una certa treva, aquest dimarts les esperes han tornat a ser llarguíssimes, amb pics d’entre una hora i mitja i fins i tot dues. Tot i això, encara és aviat per saber quin serà l'abast de dita participació.

A més, l’espera s’ha hagut de fer enmig de l’onada de calor. Cert que s’ha mirat que l’espera es pogués fer en l’interior de les instal·lacions diplomàtiques per evitar la solana exterior però, amb tot, les cues han estat en alguns moments, segons alguns dels votants, per desesperar-se. Els tràmits que s'han de fer i les comprovacions associades per garantir el bon procediment abans de dipositar el sufragi a l'urna són claus per alentir tot plegat i generar també més esperes.

Residents espanyols esperan per votar a l'ambaixada

Relacionat

Queixes per l’espera en el primer dia per votar a l’ambaixada espanyola per les eleccions del 23-J

Almenys sobre el paper, i vistes les llargues esperes, és clar que les eleccions d’aquest 23-J a Espanya generen interès i mobilització. Mai abans s’havia vist el moviment que hi ha aquests dies per votar a l’ambaixada. Els vots es poden emetre fins al dijous.

Comentaris (2)

Trending