La lliure circulació de mercaderies obre la segona ronda de reunions de l'Acord d'associació

Atesa la situació d’emergència sanitària a causa del coronavirus SARS-CoV-2, la trobada s’ha dut a terme de manera telemàtica

Comentaris

El secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba durant la seva intervenció telemàtica.
El secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba durant la seva intervenció telemàtica. ACTUA

El secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, ha iniciat aquest dimarts  la segona ronda de reunions públiques per donar a conèixer a la ciutadania els detalls de l’Acord d’associació amb la Unió Europea (UE), així com l’estat del procés de negociació amb Brussel·les.

Aquesta segona ronda, després d’una primera que es va dur a terme arreu del país durant el setembre i l’octubre del 2019, se centra en la lliure circulació de mercaderies dins l’acord amb la UE. Atesa la situació d’emergència sanitària a causa del coronavirus SARS-CoV-2, la trobada s’ha dut a terme de manera telemàtica i s’ha pogut seguir en directe a través d’Internet.

D’aquesta manera, els ciutadans han pogut compartir amb Riba els seus dubtes en relació amb la lliure circulació de mercaderies. Així mateix, en la sessió virtual d’aquest dimarts també s’ha donat resposta a les consultes que la població ha fet arribar al correu electrònic andorraue@govern.ad. En paral·lel, el dia 5 de novembre està prevista la projecció d’un programa especial a Andorra Televisió.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending