El Govern preveu accions de divulgació per a la ciutadania sobre la Unió Europea

Es duran a terme gràcies a l’acord de col·laboració que s’ha signat amb el Centre d’informació Europe Direct Pirineus i tenen per objectiu donar tota la informació possible de cara a un referèndum per l’Acord d’Associació

Comentaris

Moment de la signatura de l'acord de col·laboració.
Moment de la signatura de l'acord de col·laboració. SFGA

El secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, ha signat aquest dijous un acord amb el Centre d’informació Europe Direct Pirineus que permetrà col·laborar en accions d’informació sobre les polítiques i les institucions europees a Andorra. D’aquesta manera, es disposarà de material en català, castellà o francès sobre la Unió Europea per a la seva divulgació a tota la ciutadania. A més, també permetrà dur a terme altres accions, com conferències, tallers o exposicions.

El Centre Europe Direct Pirineus forma part de la xarxa de centres Europe Direct, que té per objectiu apropar la UE als ciutadans, informar sobre les seves polítiques, programes i prioritats. Aquest protocol de col·laboració s’emmarca dins de les accions de la Secretaria d’Estat d’Afers Europeus per informar sobre l’Acord d’associació de cara a promoure que la societat andorrana pugui disposar d’informació suficient per formar-se una opinió sobre el seu contingut, amb vista a la celebració d’un referèndum.

“A més d’informar sobre l’Acord d’associació, és important fomentar el debat i la discussió al voltant de la Unió Europea i creiem que el millor material i elements de comunicació que podem obtenir pot venir de la mateixa UE”, ha assenyalat durant la signatura del conveni el secretari d’Estat.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending