Els Estats Units recomanen als seus ciutadans que es replantegin viatjar a Andorra

El departament d'Estat d'Afers Consulars diu que la situació ha millorat però que cal adoptar precaucions

Pàgina web destinada als turistes dels Estats Units.
Pàgina web destinada als turistes dels Estats Units. Altaveu

El departament d'Estat d'Afers Consulars dels Estats Units recomana als ciutadans d'aquell país que s'ho pensin bé abans de venir a Andorra tot i que la situació vagi millorant. A la seva pàgina web dona una sèrie de recomanacions si mai es decideix emprendre el viatge al Principat.

Els  centres per al control i la prevenció de malalties (CDC) dels Estats Units han emès un avís de salut de viatges de nivell 3 per a Andorra a causa de la Covid-19. Si malgrat les recomanacions es fa el viatge es demana als viatgers que s'inscriguin al programa d'inscripció de turistes (STEP) per poder rebre alertes i poder ser localitzat en cas d'emergència. Al mateix temps, es recomana seguir els missatges del departament d'Estat a través de les xarxes socials (Facebbok i Twitter).

Els Estats Units estan sent un dels països més colpejats per la pandèmia de la Covid-19, com demostren els més de cinc milions d'infectatsi 164.000 morts confirmats fins ara. A aquestes estadístiques se suma una dada sorprenent. Segons l'Acadèmia Nord-Americana de Pediatria i l'Associació d'Hospitals de Nens, els casos de Covid-19 entre els nens han augmentat en un 90% durant les últimes quatre setmanes. I tot això quan estan a prop de començar les classes a les escoles, la qual cosa ha fet saltar totes les alarmes al país.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending