Espot i Aragonés es reuneixen amb el ‘no’ català a la col·laboració olímpica sobre la taula

Les dues delegacions han d’abordar assumptes vinculats a la cooperació en diferents àmbits com el mediambiental, infraestructures o la cultura, però també s’espera que es tracti del projecte dels Jocs d’Hivern

Espot saluda Aragonés en la visita oficial del president de la Generalitat a Andorra.
Espot saluda Aragonés en la visita oficial del president de la Generalitat a Andorra. SFGA

El president de la Generalitat, Pere Aragonés, ha iniciat la seva visita a Andorra. El mandatari català s’ha trobat ja a l’edifici administratiu amb el cap de Govern, Xavier Espot. Tots dos mantenen ja una reunió per abordar assumptes d’interès pels respectius territoris. Entre ells, la possible col·laboració del Principat en el projecte de Jocs d’hivern, opció, però, que l’executiu català no acaba de veure amb bons ulls.

Aragonés i Espot ja estan reunits al despatx del segon a l’edifici administratiu. Cap a dos quarts d’una, tots dos compareixeran davant la premsa per explicar com s’ha desenvolupat la trobada. El president català està acompanyat de la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina.

Les dues delegacions abordaran temes vinculats a la cooperació existent entre els dos territoris en diferents àmbits, com ara el medi ambient, les infraestructures o la cultura. Evidentment, el tema dels Jocs d’Hivern també es posarà sobre la taula, malgrat que la Generalitat ja va donar a entendre aquest dijous que no acaba de veure clara la possible col·laboració amb Andorra.

Una prova d'esquí a la Molina.

Relacionat

Catalunya considera incompatible una candidatura amb Andorra pels Jocs d’Hivern

La visita respon a la invitació que el cap de Govern, Xavier Espot, va fer al president català en la trobada mantinguda al Palau de la Generalitat el passat mes de juliol, amb la voluntat de fer seguiment, al més alt nivell, de la cooperació transversal entre Catalunya i Andorra. Abans de tornar cap a Barcelona, la delegació també farà una visita a l’església de Santa Coloma i a l’Espai Columba.

Espot Aragonés

Comentaris (2)

Trending