Desfilada d’ambaixadors a Govern i al Palau Episcopal

Una dotzena de diplomàtics es presenten al Principat per lliurar les còpies d’estil i les cartes credencials i acreditar-se degudament

Comentaris

Lliurament de les còpies d'estil per part de l'ambaixador d'Armènia.
Lliurament de les còpies d'estil per part de l'ambaixador d'Armènia. SFGA

Una dotzena de diplomàtics, de països tan diversos com Kosovo o Equador, Brasil o Armènia desfilen entre aquest dijous i demà, divendres, tant per l’edifici administratiu de Prat de la Creu, amb preeminència al ministeri d’Afers Exteriors, encara que no només, i al Palau Episcopal. Els diplomàtics s’han presentat al Principat per lliurar les còpies d’estil i les cartes credencials i acreditar-se degudament.

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ha mantingut diferents reunions amb deu ambaixadors de països acreditats a Andorra i ha rebut les seves còpies d’estil. Han lliurat les còpies d’estil els ambaixadors de Bòsnia i Hercegovina, Xile, Mongòlia, Dinamarca, Equador, Armènia, Moldàvia, Mèxic, Àustria i Kosovo. Alguns d’ells han mantingut trobades, també, amb altres membres del gabinet ministerial com el titular d’Economia, Jordi Gallardo; la responsable de Cultura, Sílvia Riva; o l’encarregat de Turisme, Jordi Torres.

52458830550 222a3968d5 o
Maria Ubach amb l'ambaixadora de Bòsnia.

Aquest divendres està previst que els ambaixadors presentin les cartes credencials al copríncep episcopal, Joan Enric Vives, en una cerimònia al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell, on també hi serà present Maria Ubach, com ho ha estat avui en el lliurament de les credencials per part dels ambaixadors de Brasil i Mèxic. Demà faran els honors els ambaixadors Bòsnia i Hercegovina, Xile, Mongòlia, Dinamarca, Equador, Armènia, Moldàvia, Mèxic, Àustria, Kosovo i Polònia.

Etiquetes

Comentaris

Trending