Els coprínceps andorrans, al funeral d’Estat de la reina Elisabet II

Vives i Macron han estat presents a l'abadia de Westminster on s'han aplegat nombrosos polítics i autoritats de tot el món

Un instant del funeral de la reina Elisabet II a Londres.
Un instant del funeral de la reina Elisabet II a Londres.

Joan-Enric Vives i Emmanuel Macron han assistit al funeral d'Estat de la reina Elisabet II i així han mostrat el condol i respecte del poble andorrà en una abadia de Westminster que ha concentrat polítics i autoritats de gairebé tots els països.

Després d’11 dies de la seva mort – va ser el passat 8 de setembre-, la reina Elisabet II ha rebut el funeral d’Estat amb representació andorrana. Els dos coprínceps, l’episcopal, Joan-Enric Vives, i el francès, Emmanuel Macron, han estat presents a l’abadia de Westminster, a Londres, i així “expressar el respecte i estima dels andorrans per la Reina difunta i pel poble britànic”, com han puntualitzat en un comunicat de l’oficina del copríncep episcopal.

En aquest mateix, també indiquen que Vives ha pogut saludar de forma afectuosa a Macron, així com d’altres mandataris i l’Arquebisbe Gallagher, de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu. També ha assistit l’ambaixador d'Andorra al Regne Unit i Irlanda del Nord, Carles Jordana.

 

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending