Una psicòloga i educadora tècnica de l’AQUA es perfila com a futura cap de Protecció de Dades

Les formacions que donen suport al Govern haurien sondejat Resma Punjabi, emprenedora que lidera ara el projecte Andorra Parlapp per convertir-se en el relleu de Joan Crespo

Resma Punjabi està implicada en diversos projectes o organitzacions.
Resma Punjabi està implicada en diversos projectes o organitzacions. LIBERALS

Una psicòloga amb un bàtxelor d’educació i formació sobre direcció empresarial i bancària que alhora exerceix com a tècnica de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior (AQUA) es perfila com la futura cap de l’Agència de Protecció de Dades (APDA). Les formacions que donen suport al Govern com a mínim han sondejat Resma Punjabi perquè es converteixi en el recanvi de Joan Crespo, que durant el mes de setembre s’hauria de jubilar després d’estar al capdavant de l’organisme des de la seva creació.

El relleu no està tancat. O almenys així ho han indicat les fonts consultades. I Punjabi tampoc s’ha volgut manifestar al respecte. De fet, no és clar que hagi acceptat la proposta, malgrat que els tres grups que fan costat a l’executiu -els càrrecs de l’APDA els elegeix el Consell General- consideren que la psicòloga i també emprenedora alhora que integrant de Liberals d’Andorra té el perfil ideal per ocupar el lloc que queda vacant amb la baixa de Crespo, que ja haurà allargat uns mesos la seva sortida perquè no s’hagués de produir en ple estiu. Punjabi està immersa actualment també en la promoció del projecte Andorra Parlapp, una aplicació virtual per promoure la comunicació i la informació amb un ànim inclusiu.

Joan Crespo està al capdavant de l'APDA des del seu inici.

Relacionat

Protecció de Dades tindrà un nou director per la jubilació de Crespo

A banda d’ocupar el màxim lloc de responsable de l’agència, també cal cercar, com a mínim, una persona perquè ocupi una plaça d’inspector. En poden ser dos. Segons les fonts consultades, una de les tècniques de l’APDA hauria mostrat interès en poder promocionar a inspectora. I s’estaria valorant aquesta predisposició partint de la base que ja és algú que coneix l’organisme i des d’aquest punt de vista pot aportar un plus.

Comentaris (24)

Trending