El PS demana més informació sobre la gestió futura del forn incinerador

A través d’una demanda d’informació i una bateria de preguntes escrites, el conseller general Roger Padreny vol conèixer l’encàrrec-programa que el Govern preveu per a la societat i quina millora d’ingressos es preveu

El conseller general del PS, Roger Padreny.
El conseller general del PS, Roger Padreny. PS

El conseller general del grup socialdemòcrata Roger Padreny vol més informació sobre els plans del Govern amb CTRASA, la societat gestora del forn incinerador. La reclama en el marc del treball parlamentari de la llei que ha de reformular la forma de funcionar de l’empresa. El parlamentari vol tenir accés a l’encàrrec-programa que des de l’executiu es preveu per a l’entitat i també ha qüestionat sobre el futur del centre de tractament de residus.

La petició es fa arran del treball que els consellers generals han de fer sobre el projecte legislatiu que ha d’adaptar la societat pública per permetre que FEDA compri totes les accions que, ara mateix, estan en mans directament del Govern. En primer lloc, ha tramitat una demanda d’informació. Amb aquesta fa la petició perquè se li faciliti “l’encàrrec-programa” que preveu l’executiu, així com pla d’acció de la companyia energètica i el d’inversió. També sol·licita que se li faci arribar la previsió d’ingressos de la venda d’energia del nou model de negoci fruit d’aquesta adaptació.

Per altra banda, el parlamentari també ha tramitat una bateria de preguntes que el Govern haurà de respondre per escrit. En elles, demana si està previst un increment del volum de residus totals que gestiona CTRASA, en quin grau l’augment d’ingressos per la venda d’energia es relaciona amb una millora de l’eficiència del forn, la previsió i com s’estructura aquesta, si es preveu que el procés de valorització pugui funcionar amb diverses motoritzacions i fonts d’energia i com es concretarà la política de reducció de les emissions.

Comentaris

Trending