Marisa Santos es posa al capdavant del SEP

L’assemblea del sindicat de docents ha de validar aquest vespre la candidatura presentada per rellevar l’actual junta directiva, que encapçalava Daniel Pérez després de la sortida d’Anna Mundó, al març

El SEP tindrà una nova direcció.
El SEP tindrà una nova direcció.

El Sindicat de l’Ensenyament Públic celebrarà aquest dilluns a la tarda la seva assemblea general. El principal punt de l’ordre del dia és la renovació de la junta directiva de l’entitat. D’aquesta forma, l’òrgan es renovarà totalment i s’espera que es pugui donar un nou impuls a l’organització, representant dels docents del sistema andorrà. Marisa Santos serà la nova secretària general.

D’aquesta forma, agafarà el relleu de Daniel Pérez, que havia assumit el càrrec de forma temporal ara fa uns mesos, en substitució d’Anna Mundó, que havia dimitit. La seva sortida, de fet, va tenir com a rerefons la seva participació en un edicte extern per la provisió de places.

A l’assemblea d’aquest dilluns s’ha presentat una llista, fet que evita els dubtes que s’havien generat en anteriors ocasions, quan va costar trobar gent disposada a posar-se al capdavant del SEP. La nova secretària general serà Marisa Santos, que tindrà al costat, com a secretària d’organització Carla Guinot.

Completen l’òrgan de direcció la tresorera Raquel Brufau i els vocals Laura Bragança, Gemma García, Sabrina Gregoire, Jordi Missé i Esther Jover.

Comentaris

Trending