Interior confirma les direccions dels bombers i del centre penitenciari

Ester Molné continua confiant en els tàndems Jordi Farré i Jaume Sánchez, i Miquel Àngel Garcia i Carles Oferil com a màxims responsables del cos de prevenció i extinció d’incendis i de la presó

El director de Bombers, Jordi Farré, en un acte del cos.
El director de Bombers, Jordi Farré, en un acte del cos. SFGA

La ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, aposta per la continuïtat en els cossos especials. Si fa uns dies va designar com a director de la policia Bruno Lasne per substituir Jordi Moreno, que s’ha jubilat, ara s’han confirmat les direccions dels bombers, del centre penitenciari i de Protecció Civil. Per ara, Molné continua amb els equips que va situar al capdavant dels esmentats departaments el seu antecessor, Josep Maria Rossell.

Molné està aquests dies visitant tots els departaments que li són atribuïts. Aquest dijous ha estat al centre penitenciari, on vist que no hi havia confirmació oficial ja hi havia dubtes sobre la continuïtat de Miquel Àngel Garcia i Carles Oferil. La rumorologia s’ha tallat de cop amb la confirmació de les direccions. Garcia i Oferil continuen com a director i director adjunt d’Institucions Penitenciàries.

També fa dies que de paraula Molné va comentar a Jordi Farré i Jaume Sánchez que confiava en ells per continuar dirigint el cos de prevenció i extinció d’incendis. I aquest dijous s’ha fet la designació oficial via BOPA, igual com s’han confirmat Cristian Pons al capdavant de Protecció Civil i Jesús Guardiet com a director del director del departament d’Immugració.

Molné també ha oficialitzat qui fins ara era director adjunt de la policia, Miquel Àngel Barbolla, continuarà en el càrrec. Barbolla serà, per ara, l’únic adjunt de Lasne. L’actual director de la policia estaria expectant en relació amb el cas de la querella interposada per un grup de cinc agents de policia contra l’inspector major Ramon Torné, que seria un dels predilectes per esdevenir número 2 del cos però que de moment la seva situació processal no ho fa aconsellable.

Comentaris (9)

Trending